Waarom u moet kiezen voor fotobehang

1. De mogelijkheden

De mogelijkheden van fotobehang zijn eindeloos. Of het nu gaat om een kantoorruimte, een babykamer of uw woonkamer. Voor elke ruimte is er een passende oplossing. Een print van een ambachtelijk gemetselde muur of een prachtige blauwe zee, de keuze is aan u. Kijk een op onze voorbeelden pagina voor inspiratie.

2. Goedkoop

Uw wand(en) bekleden met fotobehang is veel goedkoper dan het alternatief. Fotobehang van mooi houten planken is simpelweg veel goedkoper dan het kopen van echt hout. Dit geldt natuurlijk ook voor printen van hoge kwaliteit met een stenen muur of beton look. Vroeger koos men er regelmatig voor om een kunstschilder een prachtige wand te laten schilderen in een kinderkamer. De kosten lopen in dit geval al snel op tot 1000 euro of meer! Kiest u voor fotobehang, dan bent u slechts een fractie van de prijs kwijt.

3. Onderscheid uzelf

U kent het wel, u koopt een nieuwe hoekbank en enkele maanden later heeft uw buurman, uw collega en uw beste vriend(in) exact dezelfde bank. Niets mis mee maar het maakt uw interieur er wel minder exclusief door. Door te kiezen voor een mooi fotobehang geeft u uw woning een eigen stempel en kunt u zich onderscheiden van de rest. Want laten we eerlijk zijn, hoe vaak ziet u een prachtig fotobehang in een woning, niet vaak toch?

4. Makkelijk te onderhouden

Twijfelt u om die kale muur te laten bekleden met prachtige oude planken? Niet alleen de kosten zijn hoog maar het houd heeft ook onderhoud nodig. Echt houdt krimpt en zet uit bij bepaalde weersomstandigheden. Daarnaast zult u het regelmatig moeten lakken om de kleur te behouden. Ook het aanbrengen ervan zal rommel geven, dit is bij het aanbrengen van fotobehang aanzienlijk minder.

5. Eenvoudig aan te brengen

Fotobehang van fotobehang.com wordt geprint op vliesbehang. Vliesbehang is eenvoudig te monteren, kleine oneffenheden zijn totaal geen probleem en het scheurt niet tot nauwelijks. Een ander groot voordeel is dat men de lijm op de muur aanbrengt en niet op het behang zelf. Hierdoor is een lijmtafel in principe overbodig. Tot slot is het fotobehang brandwerend, wat natuurlijk een prettig idee is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *