Uw eigen foto aan de wand!

Naast de vele beschikbare designs is het ook mogelijk om uw eigen foto te laten printen op vliesbehang. Fotobehang met uw eigen foto dus! Op moment van schrijven is het tarief voor een eigen foto op vliegbehang € 16,50 inclusief btw per vierkante meter. 3 meter breed en 2,30 meter hoog? Dat is 6,9 m2, wat de totale prijs op slechts € 113,85 brengt, inclusief gratis levering aan huis. Een echte eyecatcher in uw woning of bedrijf voor een klein prijsje!

Het voordeel van printen op vliesbehang is dat vliesbehang eenvoudig te monteren is. Kleine oneffenheden op het oppervlakte zijn geen probleem en scheuren van behang is verleden tijd met vliesbehang. Tot slot is een lijmtafel overbodig gezien u de lijm aanbrengt op de wand in plaats van op het behang.

Kwaliteit van de foto

De kwaliteit van de foto is van groot belang. Een foto die u 10 jaar geleden maakte met uw Nokia met 1,3 megapixel camera voldoet bijvoorbeeld niet. Een foto gemaakt met de nieuwe iPhone X of met uw spiegelreflexcamera voldoet wel. Dit heeft puur te maken met het aantal megapixels van de foto, dus eigenlijk de grootte van de foto. Vooraf wordt altijd een kwaliteitscheck gedaan. Is de foto niet goed genoeg? Dan wordt uw bestelling kosteloos geannuleerd. Makkelijk toch?

Inspiratie

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat denkt u van een foto van uw bruiloft in de slaapkamer? Een foto van dat pittoreske restaurantje in Italië in uw keuken? Alles is mogelijk, zo lang de foto maar aan de kwaliteitseisen voldoet. Ook zijn er op zakelijk gebied veel mogelijkheden. Een foto van uw wagenpark in de kantine, foto’s van de fabriek aan de wand op het hoofdkantoor of misschien wel andersom, u beslist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *