Een strakke muur voor jouw fotobehang

Wanneer je een leuke afbeelding op de muur wilt behangen is het belangrijk dat je muur strak is en er goed uitziet. Het is lelijk wanneer er gaten in de muur zitten waardoor het behang niet mooi blijft zitten. Om een strakke muur te krijgen kun je de muur stucen!

Wat is stucen?

Stucen is het glad maken van de muur of woning. Het wordt ook wel gezien als het egaal afwerken van muren of plafond. Er wordt een gipslaag aangebracht die wordt gladgestreken om een mooie vlakte te creëren. Deze vlakte kan als eindafwerking van de muur werken, dus wanneer je de een natuurlijke muur wilt houden, maar het stucwerk kan ook als onderlaag worden ingezet. Dit wordt gedaan wanneer de muur later nog geverfd wordt of wanneer er nog (foto)behang moet worden opgehangen.

Zelf stucen of uitbesteden?

Wanneer je fotobehang wilt ophangen aan jouw muren is het belangrijk dat de muren goed zijn afgewerkt en het stucwerk goed is gedaan. Het stucen lijkt voor veel mensen een simpele klus, maar niks is minder waar. Het stucen is een taak dat in bepaalde stappen moet verlopen en waar geen fouten bij gemaakt kunnen worden. Wanneer er fouten worden gemaakt, moet het hele werk opnieuw worden gedaan. Doordat het stukken een zware taak is, besluiten veel mensen het uit te besteden aan een stukadoor.

Wil jij nou dat jouw muur mooi egaal is afgewerkt en dat jij jouw fotobehang kan ophangen? Laat Stucstunter jouw muur stucen! Je kan bij ze terecht in verschillende, zo hebben ze een stukadoor in Amsterdam, een stukadoor in Amstelveen en in nog veel meer steden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *